Now Reading:
U Ludbreg stižu projekti partneri iz Slovačke i Španjolske, doznajte zašto
Full Article 2 minutes read

U Ludbreg stižu projekti partneri iz Slovačke i Španjolske, doznajte zašto

Grad Ludbreg u suradnji s partnerima organizira događanje po projektu „Strenghtening Civic Participation in the Functioning of Inter Municipal and Inter Sectoral actors in Europe“ koji je financiran sredstvima iz programa Europa za građane. Projekt uključuje 10 projektnih partnera iz Bugarske, Hrvatske, Italije, Poljske, Portugala, Slovačke i Španjolske, dok je nositelj projekta Klaster regionalneho rozvoja iz Slovačke.

Partneri su predstavnici različitih organizacija poput udruga, istraživačkih centra, klastera, jedinica lokalne samouprave te državne vlasti. 

Po ovom projektnom eventu koji će se održati 18. i 19. lipnja 2022. godine, Ludbreg će posjetiti projektni partneri iz Slovačke i Španjolske, održat će se radni sastanak i radionice na tematiku građanske participacije, aktivnosti jedinica lokalne samouprave spram građana i poticanja mladih na participaciju u lokalnoj zajednici. Radionice će se održati u Arheološkom parku Iovia u Ludbregu.

Nakon radionica, na Otoku mladosti u Ludbregu održat će se Europski kamp za mlade u suradnji s ludbreškom udrugom Kud Anka Ošpuh koji će trajati do 20.00 sati. Planirani program kampa odnosi se na organizirane aktivnosti za djecu i mlade, na prezentaciju glavnih stavki o samom projektu i na dijeljenje informacija o Europskoj Uniji na djeci primjeren i lako razumljiv način.

sjever.hr/ludbreg.hr
18.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.