Now Reading:
FOTO Tradicija je nastavljena: 662 najbolja učenika i mentora na koprivničkom Tulumu izvrsnosti
Full Article 1 minutes read

FOTO Tradicija je nastavljena: 662 najbolja učenika i mentora na koprivničkom Tulumu izvrsnosti

Grad Koprivnica nastavio je tradiciju nagrađivanja učenika i mentora koji su postigli izvrsne rezultate na natjecanjima u protekloj školskoj godini. Riječ je o tzv. “Tulumu izvrsnosti” koji je ove godine okupio 662 učenika i mentora.

Događaj je organiziran u dvorani Doma mladih, a sudjelovali su učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“, Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“, Osnovne škole „Braća Radić“, Osnovne škole „Đuro Ester“, Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“, Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole Koprivnica i Gimnazije „Fran Galović“.

Na samom početku okupljene je pozdravio gradonačelnik Mišel Jakšić, učenicima je čestitao na postignutom uspjehu te zaželio mnogo sreće u daljnjem obrazovanju. Nakon toga svakoj od škola gradonačelnik i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž uručili su nagrade.

Uime svih učenika obratio se Jan Horčićka koji je istaknuo kako učenicima ovo nagrađivanje puno znači te kazao kako je ono i jedan od motiva za još bolje rezultate.

Grad je za sve učenike pripremio izvrsnice, majice i poklon bonove od 100 do 400 kuna. Uz učenike i mentore poklone su dobili i ravnatelji škola.

vww.sjever.hr / koprivnica.hr
18.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.