Now Reading:
Noć krapinskog pračovjeka u sklopu Ljeta u Krapini donosi ove subote besplatni koncert Marka Škugora, a bit će tu i izložbe, programi za najmlađe i roštiljada
Full Article 2 minutes read

Noć krapinskog pračovjeka u sklopu Ljeta u Krapini donosi ove subote besplatni koncert Marka Škugora, a bit će tu i izložbe, programi za najmlađe i roštiljada

ljeto u krapini

Tradicionalna manifestacija Ljeto u Krapini ove godine donosi bogat program s pregršt zanimljivih sadržaja za Krapinčane i njihove goste. Kao i svake godine dosad, tu je nezaobilazna Noć krapinskog pračovjeka koja svojim sadržajem neće razočarati ni one najzahtjevnije.

– U Galeriji grada Krapine održat će se u petak otvorenje izložbe “Opstojanja” umjetnice Sandre Ban, a u subotu, s početkom u 22 sata, na Hušnjakovom nas očekuje koncert poznatog hrvatskog glazbenika Marka Škugora. Nedjelja donosi još bogatiji program koji počinje u 17 sati u Muzeju krapinskih neandertalaca gdje će se održati Europski dani arheologije uz besplatan ulazak u muzej i stručno vodstvo svaki puni sat – najavila je direktorica Turističke zajednice grada Krapine, Nedjeljka Vodolšak te dodala kako će se održati i brojne radionice za djecu te modna revija dok će centralni dio događanja biti roštiljada u kojoj će se 17 grupa natjecati u pripremi najboljeg roštilja.

Ljeto u Krapini jedna je od najprepoznatljivijih manifestacija zagorske regije naglasio je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

– Trudimo se kroz sve dane manifestacije ponuditi našim Krapinčanima, ali i svi gostima što više događanja, a među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Grad smo koji veliku pažnju posvećuje najmlađima te uvijek razmišljamo o tome da ponudimo one sadržaje u kojima će jednako uživati i djeca i roditelji – kazao je gradonačelnik Gregurović te pozvao sve da dođu u središte Krapinsko – zagorske županije i uživaju u pripremljenom programu.

www.sjever.hr
17.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.