Now Reading:
Nedjelja rezervirana za atraktivna natjecanja na prostoru Aquacityja – 11. Triatlon liga „Beciklin“ i 1. Sup duatlon
Full Article 2 minutes read

Nedjelja rezervirana za atraktivna natjecanja na prostoru Aquacityja – 11. Triatlon liga „Beciklin“ i 1. Sup duatlon

U nedjelju, 19. lipnja, na prostorima Aquacitiyja počinje nova, 11. sezona, popularne Triatlon lige, a natjecanje će nastaviti i sup duatlonci natjecanjem u 2. kolu.

Start 1. kola triatlona je u 9:10 minuta, kada startaju najmlađi u disciplina aquatlona (plivanje + trčanje), dok u 9:30 startaju natjecatelji u disciplinama supersprint i sprint triatlon.

Da liga postaje sve popularnija, govori i podatak da su sudjelovanje najavili i triatlonci iz Mađarske – Triatlon Team Barcs, i Slovenije – TK 3LIFE iz Maribora. Naravno tu su i domaći natjecatelji iz svih županija sjeverne Hrvatske, Zagreba, Siska , Petrinje,…

Sve je to znak da nas očekuje jedno lijepo i atraktivno triatlonsko natjecanje, a TK Marathon 95 kao nositelj organizacije, potrudit će se da sve prođe u najboljem redu.

Da bude još zanimljivije, glavni sponzor, Trgovina biciklističkom opremom „Beciklin“, počastit će nas sa par lijepih nagrada koje će podijeliti kroz tombolu na kraju natjecanja.

Istog dana, samo u malo kasnijem terminu, održati će se i 2. kolo Sup duatlon lige sa startom u 11:00 sati, disciplina se sastoji od 2700 metara „supanja“ i 2000 metara trčanja. Nositelji organizacije su SUP Varaždin i TK Marathon 95

Više o natjecanjima možete pronaći u raspisima utrka.

https://marathon95.hr/wp-content/uploads/2022/04/Raspis-triatlon-lige-Aquacity-2022.pdf
https://marathon95.hr/sup-duathlon-liga/

www.sjever.hr
17.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.