Now Reading:
Ljeto u Varaždinu ovog vikenda uz mnoštvo događanja – Stiže karavana luksuznih automobila i veliki spektakl The Queen Simphony
Full Article 1 minutes read

Ljeto u Varaždinu ovog vikenda uz mnoštvo događanja – Stiže karavana luksuznih automobila i veliki spektakl The Queen Simphony

Ljeto u Varaždinu ovog vikenda donosi brojna događanja, među kojima je jedno koje nikako ne smijete propustiti, a to je jedinstvena karavana luksuznih automobila naziva Pink Wing.

Naime, karavana u Varaždin stiže već danas oko 11.30 sati, a očekuje se dolazak 60-ak automobila, koji će biti parkirani u Uršulinskoj ulici sve do Šetališta J.Jurja Strossmayera.

Isto tako, u subotu 18. lipnja sprema se veliki spektakl na Korzu, a riječ je o izvedbi djela pod nazivom The Queen Simphony, iza kojeg stoje simfonijski orkestar i zbor Glazbene škole Ravensburg i Glazbene škole u Varaždinu te zbor Chorus Angelicus. Početak je u 20.30 sati.

Danas u 21 sat u sklopu Ljeta na Stančiću na rasporedu je i program pod nazivom Poncije vs. P4 Dance Crew by Maja Kućar, dok subota donosi program koji počinje već u 9 sati ujutro, program S mališanima na plac na Gradskoj tržnici. Bit će tu i razne radionice te bogat glazbeni program.

www.sjever.hr
17.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.