Now Reading:
Iz TZ Zagrebačke županije pozivaju – “Ispunite upitnik i sudjelujte u našem nagradnom foto – natječaju “Photo Zagreb County”
Full Article 50 second read

Iz TZ Zagrebačke županije pozivaju – “Ispunite upitnik i sudjelujte u našem nagradnom foto – natječaju “Photo Zagreb County”

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizirala je fotografski natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom “Photo Zagreb County”. Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati posjet i istraživanje Zagrebačke županije.

– Kako bi naše aktivnosti poboljšali izradili smo kratki upitnik, jer ćemo na taj način poboljšati i korigirati svoj projekt – izjavila je direktorica TZ Zagrebačke županije Ivana Alilović.

– Sve što trebate jest sudjelovati u našem kratkom upitniku, jer Vaše mišljenje nam je izuzetno važno. Zahvaljujem se ovim putem svima koji su odlučili sudjelovati u našem nagradnom foto-natječaju “Photo Zagreb County” – poručila je Alilović.

Anonimni upitnik možete ispuniti ovdje.

www.sjever.hr
17.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.