Now Reading:
Turistički pokazatelji Međimurske županije u ovoj godini iznad očekivanja – Župan Posavec najavljuje i brojne nove strateške projekte
Full Article 2 minutes read

Turistički pokazatelji Međimurske županije u ovoj godini iznad očekivanja – Župan Posavec najavljuje i brojne nove strateške projekte

Vijeće Turističke zajednice Međimurske županije održalo je svoju 6. sjednicu na kojoj su predstavljeni rezultati istraživanja o zadovoljstvima gostiju turističkim posjetom Međimurju.

Istaknuto je kako je Međimurje prepoznato kao kvalitetna kompletna wellness destinacija u Hrvatskoj i kao vodeća team building destinacija. Gosti svoj boravak u Međimurju ocjenjuju visokom razinom zadovoljstva, a važan podatak za turističke djelatnike je da je Internet ključni izvor informiranja o ponudi, pokazali su rezultati istraživanja.

Župan Međimurske županije i predsjednik TZMŽ Matija Posavec podržao je smjer razvoja turizma Međimurske županije, a prema svim projekcijama, kako je rekao, Međimurska bi županija ove godine trebala ostvariti još bolje rezultate u turizmu nego u pretkoronskoj 2019. godini.

– Uskoro nas očekuje otvorenje Vidikovca na Mađerkinom bregu, a među strateškim razvojnim projektima koji su u planu za naredno razdoblje su revitalizacija dvorca Feštetić u Pribislavcu, Palača Međimurske popevke u Donjoj Dubravi, Centar za posjetitelje Međimurske vinske ceste, centri za interpretaciju Sveti Jeronim u Štrigovi, Dravski zlatari u Donjem Vidovcu i Halicanum u Svetom Martinu na Muri, kao i razvoj glampova i robinzonskih smještaja te daljnji razvoj Hop on – hop off sustava kroz električna vozila – najavio je međimurski župan Posavec.

www.sjever.hr
16.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.