Now Reading:
Rudi Grula ostaje direktor Turističke zajednice Međimurske županije
Full Article 1 minutes read

Rudi Grula ostaje direktor Turističke zajednice Međimurske županije

Vijeće Turističke zajednice Međimurske županije održalo je svoju 6. sjednicu na kojoj su predstavljeni rezultati istraživanja o zadovoljstvima gostiju turističkim posjetom Međimurju te je potvrđen mandat direktoru TZ Međimurske županije.

Kako je odlučeno, na čelu Turističke zajednice Međimurske županije ostaje dosadašnji direktor Rudi Grula.

Međimurje je prepoznato kao kvalitetna kompletna wellness destinacija u Hrvatskoj i kao vodeća team building destinacija. Gosti svoj boravak u Međimurju ocjenjuju visokom razinom zadovoljstva, a važan podatak za turističke djelatnike je da je Internet ključni izvor informiranja o ponudi, pokazali su rezultati istraživanja.

Kako je istaknuo novi-stari direktor TZ MŽ Grula, cilj je u narednom mandatu povećati potrošnju gostiju koji dolaze u Međimursku županiju i održati poziciju destinacije kvalitetne turističke ponude s dobrim omjerom vrijednosti za novac. Planom marketinških aktivnosti predviđeno je da se snažnije potiče mobilnost gostiju unutar Međimurja. Radit će se na jačanju turističkih evenata, razvoju turističke infrastrukture poput ekomuzeja i tematskih cesta, a naglasak će se staviti na healthness, aktivni odmor i eno-gastronomiju.

www.sjever.hr
16.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.