Now Reading:
Nezaboravna Bajkovita čajanka u ivanečkom gradskom parku u organizaciji Kluba mladih Ivanec
Full Article 2 minutes read

Nezaboravna Bajkovita čajanka u ivanečkom gradskom parku u organizaciji Kluba mladih Ivanec

Brojni mališani i njihovi roditelji odazvali su se nedjeljnoj Bajkovitoj čajanci koju je u poslijepodnevnim satima u gradskom parku priredio Klub mladih Ivanec.

Preodjeveni u dame, vile i vilenjake, vitezove i druga bajkovita stvorenja iz priča, klinci su poslijepodne proveli u organiziranim zabavnim igrama i veselim potragama za skrivenim predmetima širom parka.

Dječje druženje otvoreno je pozdravnim riječima člana Kluba mladih Ivana Golubića, a nakon toga uslijedio je debitantski nastup Dječjeg zbora KUD-a Rudolf Rajter Ivanec, koji je raznježenim roditeljima otpjevao dvije lijepe pjesme pod ravnanjem svoje voditeljice Lucije Šambar, aktualne predsjednice KMI-a.

Uz igre i priče, vrijeme su proveli i uz zabavne pokuse Tinker labsa, a Klub mladih za njih je pripremio i poseban foto kutak u kome su se mogli fotografirati s vilom Vidom i vitezom Karlom.

I dok su u jednoj kućici članovi KMI-a oslikavali dječja lica, u drugoj kućici svima su na raspolaganju stajali sokovi te posebni „čarobni napici“ za odrasle.

Posebno zabavno bilo je u debelom hladu stabala, gdje su klince čekale razne maštovite slastice i čarobni prah.

Malenima su u goste došli i pravi vitezovi i dame iz Udruge Ivanečki vitezovi, s kojima su se rado slikali. I dok su djeca uživala u igrama i nagradama za najljepše kostime, raspoloženi mladi tate dohvatili su se potezanja užetom, pri čemu je bilo puno bodrenja i smijeha.

Ovoj prelijepoj manifestaciji pridružili su se i gradonačelnik Milorad Batinić, njegov zamjenik Marko Friščić, voditelj Turističke zajednice Boris Jagetić Daraboš i drugi.

Održavanje Bajkovite čajanke u parku, za koju je jednodušna ocjena da naprosto mora postati tradicionalna, financijski je pomogao glavni pokrovitelj, Grad Ivanec. A petica za organizaciju ide glavnim organizatorima Kluba mladih Ivanec – Luciji Šambar, Lauri Strupar, Vidi Strupar i Ivanu Golubiću. S njima su bili i volonteri Ana Kolarić, Kristijan Vošćak, Željka Turčin, Laura Tkalčec, Draženka Harjač, Ivana Hrg i Karlo Roginek, koji su se jako potrudili kako bi se Čajanka održala.

www.sjever.hr/ivanec.hr
14.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.