Now Reading:
FOTO Za tradiciju vatrogastva u Međimurju nema straha: na županijskom natjecanju sudjelovalo 800 djece i mladih
Full Article 1 minutes read

FOTO Za tradiciju vatrogastva u Međimurju nema straha: na županijskom natjecanju sudjelovalo 800 djece i mladih

U Šenkovcu je održano 27. županijsko natjecanje djece i mladih koje je okupilo 80-ak ekipa Vatrogasne zajednice Međimurske županije.

Čestitke svim natjecateljima na sudjelovanju uputio je potpredsjednik Skupštine Međimurske županije Ivica Baksa koji je poručio kako je prekrasno na okupu vidjeti toliko mladih koji njeguju tradiciju vatrogastva u Međimurju.

DVD Palinovec odnio je pobjedu u kategoriji pomladak žene, drugo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Donja Dubrava, a treće mjesto DVD Mala Subotica. U toj kategoriji natjecalo se 14 ekipa.

DVD Kuršanec najbolji je bio u kategoriji pomladak muški, dok je drugo mjesto zauzeo DVD Donji Mihaljevec, a treće mjesto DVD Palinovec. U kategoriji se natjecalo 39 ekipa.

Ekipa DVD Gardinovec najbolja je bila u dvije kategorije, ženska mladež i muška mladež. DVD Sveta Marija zauzeo je drugo mjesto u kategoriji ženska mladež, a treća je bila ekipa DVD-a Krištanovec. 9 ekipa natjecalo se u ovoj kategoriji.

DVD Krištanovec zauzeo je drugo mjesto u kategoriji muške mladeži, a ekipa DVD Vratišinec bila je treća u konkurenciji od 15 ekipa.

www.sjever.hr / FB Međimurska županija
12.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.