Now Reading:
PORA u još jednom uspješnom projektu: prijavljena dogradnja Dječjeg vrtića “Dabrić” vrijedna 1,7 milijuna kuna
Full Article 50 second read

PORA u još jednom uspješnom projektu: prijavljena dogradnja Dječjeg vrtića “Dabrić” vrijedna 1,7 milijuna kuna

Uspješnom suradnjom Općine Legrad i Razvojne agencije PORE Koprivničko-križevačke županije prijavljen je projekt „Dogradnja Dječjeg vrtića Dabrić Legrad“ na otvoreni Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava „Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv” koji se provodi u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.

Ukupna vrijednost projekta je 1.700.000,00 kuna, a Prijavitelj projekta je Općina Legrad. Ukupno trajanje projekta je 24 mjeseca.

Opći cilj projekta je dogradnja dječjeg vrtića „Dabrić“ koji djeluje na području općine Legrad, a specifični cilj projekta, je osigurati dodatne infrastrukturne i materijalne kapacitete za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja u općini.

Razvojna agencija PORA KKŽ je pružala stručnu pomoć u pripremi ovog projekta u okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“ odobrenog za financiranje u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora.

www,sjever.hr/pora.com.hr
11.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.