Now Reading:
Detalji tragedije u Svetom Iliji: pregazio pješaka pa pobjegao – policija moli vašu pomoć
Full Article 1 minutes read

Detalji tragedije u Svetom Iliji: pregazio pješaka pa pobjegao – policija moli vašu pomoć

Kako je izvijestila PU varaždinska, u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u vremenu od 1 do 3.50 sati, u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji, smrtno je stradao 48-godišnji muškarac.

Kako je utvrđeno očevidom, on je najvjerojatnije gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice, kojom prilikom nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom. U jednom je trenutku na njega, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom naletjelo za sad nepoznato vozilo crvene boje te ga odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu.

Pješak je uslijed udara preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja.

Na mjesto događaja izašao je i zamjenik Općinske državne odvjetnice u Varaždinu koji je zajedno s policijskim službenicima proveo očevid te naložio obdukciju preminulog. Tijelo nesretnog muškarca je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Vozač nepoznatog vozila je nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja, a da nije pružio pomoć stradalom, niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć.

Foto: arhiva / ilustracija
www.sjever.hr
11.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.