Now Reading:
U Zagorju 17 novozaraženih, ozdravile dvije osobe
Full Article 1 minutes read

U Zagorju 17 novozaraženih, ozdravile dvije osobe

Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 17 novih osoba pozitivnih na koronavirus, među kojima pet testiranih PCR testom i 12 brzim antigenskim testom.

Oporavile su se dvije osobe te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi 129. Broj novooboljelih u proteklih sedam dana na 100.000 stanovnika iznosi 75, dok je prije tjedan dana bio 41.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana osmi dan za redom nema pozitivnih osoba na SARS CoV-2. U zdravstvenim ustanovama KZŽ trenutno su dva pozitivna djelatnika, od kojih jedan zdravstveni. Prošli su tjedan bila tri pozitivna djelatnika, od kojih dva zdravstvena.

U ustanovama pružatelja socijalne usluge smještaja nalazi se sedam COVID pozitivnih korisnika. U školama na području KZŽ nalazi se jedan COVID pozitivan učenik. Prošli petak nisu bili evidentirani COVID pozitivni ni korisnici ni djelatnici ustanova socijalne usluge smještaja, kao ni učenici djelatnici osnovnih i srednjih škola.

Na području KZŽ trenutno se nalaze 154 raseljene osobe iz Ukrajine, a koje se nalaze u privatnom smještaju.

www.sjever.hr
10.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.