Now Reading:
DANI GRADA IVANCA 2022. Više od 50 manifestacija za sve generacije – po prvi put zipline te ljetni Ivonjski fašink!
Full Article 2 minutes read

DANI GRADA IVANCA 2022. Više od 50 manifestacija za sve generacije – po prvi put zipline te ljetni Ivonjski fašink!

Program proslave Dana Grada Ivanca nikad nije bio bogatiji, što potvrđuje podatak da će u sklopu ovogodišnjeg programa biti održano ukupno više od 50 manifestacija!

Program priređuju i organiziraju Grad Ivanec i gradske udruge, uz napomenu da gotovo da nema udruge koja se svojim programima ne pridružuje proslavi Dana grada i njegove 626. obljetnice.

S obzirom na broj manifestacija i širinu programa, one su raspoređene kroz cijeli lipanj, a namijenjene su svim generacijama, s naglaskom na djecu i mališane. A nakon što one prođu, slijedi program Ljeta u Ivancu, koji će se odvijati kroz cijeli srpanj i kolovoz.

U parku prvi put zipline, svi sadržaji za djecu besplatni!

Ono pravo tek slijedi, među ostalim i niz koncerata (klapa Kampanel, Đani Stipaničev, Acustic duo Lucija Job i Hrvoje Funda, Boogie Woogie Combo i dr.).

Održat će se i prvi ljetni Ivonjski fašink, Festival zborova, Festival kiparenja motornom pilom, slijedi i omiljeni Ivanečki kotlić i niz drugih zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja.

U tjednu od 20. do 26. lipnja cijeli gradski park bit će mjesto zabave za djecu uz „napuhance“, bazene s vodenim kuglama i čamčićima i penjačkom stijenom, a prvi put će biti postavljen i zipline!

Grad Ivanec se pobrinuo da djeca sve ove sadržaje mogu koristiti besplatno.

www.sjever.hr/ivanec.hr
10.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.