Now Reading:
Mladež HDZ-a uručila donaciju Domu za stare i nemoćne osobe u Varaždinu
Full Article 2 minutes read

Mladež HDZ-a uručila donaciju Domu za stare i nemoćne osobe u Varaždinu

Mladež HDZ-a Varaždinske županije već tradicionalno svake godine posjećuje i daruje korisnike Doma za starije i nemoćne osobe u Varaždinu.

Tako su i ove godine članice i članovi Mladeži HDZ-a, predvođeni predsjednikom Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tinom Jurakom svoje starije sugrađane obradovali donacijom higijenskih i prehrambenih potrepština.

Predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak naglasio je kako su zbog izazova s kojima se susreću osobe starije životne dobi, nažalost, jedna od najugroženijih skupina društva, te su im na ovaj simboličan način željeli pokazati da nisu zaboravljeni.

-Upravo mi, mladi ljudi, trebamo imati najviše razumijevanja za našu “zlatnu generaciju”. Briga za starije i nemoćne osobe nije samo obveza njihovih obitelji, već i društva u cjelini, a ovaj posjet je samo još jedna prilika da se prisjetimo svega što su za nas naši stariji, bake, djedovi, prabake i pradjedovi, učinili za nas, ali i što dalje čine – rekao Jurak.

Damjan Hojsak, potpredsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije istaknuo je kako smo se zbog pandemije koronavirusa svi pomalo izolirali, a poglavito stariji kao posebno rizična skupina.

-Ove godine, nažalost, zbog još uvijek aktualnih mjera za suzbijanje pandemije bolesti COVID-19 nismo mogli vrijeme provesti družeći se s našim starijima i nemoćnima, ali smo im, nadam se, barem malo pomogli donacijom higijenskih i prehrambenih potrepština – rekao je Hojsak zahvalivši glavnim sestrama Ivani i Ivanki koje su zaprimile donaciju.

www.sjever.hr
28.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.