Now Reading:
Ozlijeđena dvojica vozača
Full Article 2 minutes read

Ozlijeđena dvojica vozača

U subotu oko 7.30 sati u Cerju Nebojse, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 25-godišnjak, koji je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.37 g/kg državnom cestom D-35 iz smjera Grede u smjeru Ivanca, informacije su iz varaždinske policije.

U jednom je trenutku zbog umora zaspao za upravljačem te vozilom prešao u desno i sletio van kolnika na mekani teren, gdje je prednjim desnim dijelom vozila udario u prometni znak. Vozilo je nakon toga sletjelo u cestovni jarak i prednjim dijelom udarilo u betonski dio jarka te od siline udarca ponovno odbačeno na suprotnu prometnu traku. Ozlijeđenom je vozaču medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, oko 19.50 sati na državnoj cesti D-2 između Vrbanovca i Zamlake, ozlijeđen je 44-godišnjak. On je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.13 g/kg u smjeru Zamlake. Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanih utjecajem alkohola, izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio vozilom u desno van kolnika, na oranicu gdje se vozilo prevrnulo, dok je vozač ispao. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

www.sjever.hr
16.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.