Now Reading:
„Dobro je, klanječko je”: na glavni gradski trg vraćaju se smijeh, veselje i prepoznatljiv miris vinskog gulaša
Full Article 1 minutes read

„Dobro je, klanječko je”: na glavni gradski trg vraćaju se smijeh, veselje i prepoznatljiv miris vinskog gulaša

zahvala jeseni u klanjcu

Smijeh i veselje te prepoznatljiv miris vinskoga gulaša očekuju vas ove nedjelje od 14 sati na Trgu Antuna Mihanovića u Klanjcu.

-Veselimo se našem druženju s vama, uz natjecanje 15-tak ekipa klanječkih udruga u kuhanju gulaša, kojima se ove godine priključuje i ekipa Gradskog vijeća – poručuju iz Grada Klanjca.

Gastronomska ponuda bit će obogaćena i odličnim domaćim kolačima, a Lovačko društvo “Kuna” pripremit će i gulaš od divljači, dok će se klanječki vinari pobrinuti za degustacije. Gulaši i vino bit će za posjetitelje besplatni.

Uvijek veseli i šareni program Dječjeg vrtića “Kesten” i Osnovne škole Antuna Mihanovića započet će oko 15 sati, a nakon toga slijedi mala prezentacija kluba Sakura Karate.

Posjetitelje u parku Kuće Klajn očekuje radionica cirkuskih vještina s voditeljicom Nikolinom Majdak, a jedan od najpoznatijih hrvatskih uličnih kreativaca Mario Miličić, umjetničkog imena Mane Mei, pokazat će kako ulična umjetnost izgleda na klanječkim zidovima.

Dio je to ovogodišnjeg programa Suvremeno u Zagorju udruge Kućni kolektiv. Za dobru glazbu na trgu brine Vrijeme vinila.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / klanjec.hr
14.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.