Now Reading:
Varaždin će ovog vikenda „okupirati” bajkeri i trkači – pripremite se na posebnu prometnu regulaciju!
Full Article 2 minutes read

Varaždin će ovog vikenda „okupirati” bajkeri i trkači – pripremite se na posebnu prometnu regulaciju!

Na varaždinskom će se Aquacitiju od 13. do 15. svibnja održavati moto-susret u organizaciji Moto kluba „Baroker“. Predviđen je niz zabavnih sadržaja, a očekuje se oko 400 motociklista.

Također, u subotu 14. svibnja od 15 do 17 sati, održat će se defile motociklista ulicama grada Varaždina te kroz Kućan Marof, Kelemen, Jalžabet, Šemovec i Trnovec Bartolovečki i povratak na Izletište.

Vezano uz ta događanja, kao i uz niz javnih okupljanja na području Varaždinske županije tijekom ovog vikenda, policija moli sve sudionike u prometu, a posebno vozače motocikala, da poštuju prometne propise, prije svega da brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cesti te da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske će tijekom cijelog vikenda na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati ponašanje svih sudionika u prometu. Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

Posebna regulacija zbog 3. humanitarne utrke grada anđela

U subotu, 14. svibnja od 10.30 do 12.30 sati, u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, održat će se „3. humanitarna utrka grada anđela“.

Predviđeno je zatvaranje prometa vozila na trasi kretanja natjecatelja i to: Kapucinski trg – ulica Ankice Opolski – Gundulićeva ulica – Pavlinska ulica – ulica Alojzija Stepinca – Kolodvorska ulica – ulica Julija Merlića – ulica Kralja Petra Krešimira IV. – Preradovićeva ulica – ulica Ognjena Price – ulica Frana Kurelca – Bakačeva ulica – Uršulinska ulica – Kapucinski trg.
Promet će se u tom vremenu odvijati obilaznim pravcima.

www.sjever.hr
13.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.