Now Reading:
Važna obavijest iz Krakoma – Reciklažno dvorište u Bobovju od danas prelazi na ljetno radno vrijeme
Full Article 1 minutes read

Važna obavijest iz Krakoma – Reciklažno dvorište u Bobovju od danas prelazi na ljetno radno vrijeme

Iz Krakoma obavještavaju građane da reciklažno dvorište u Krapini na adresi Bobovje 52F, od danas radi po novom – ljetnom radnom vremenu.

Reciklažno će dvorište tako raditi ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 13 do 20 sati, četvrtkom od 8 do 15 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Otpad se ne zaprima za vrijeme dnevne pauze, a tijekom jutarnje smjene to se odnosi na period od 10 do 10.30 sati, dok se kod popodnevne smjene to odnosi na vrijeme između 15 i 15.30 sati. Nedjeljom i praznikom reciklažno dvorište ne radi.

Iz Krakoma su također podsjetili sve građane da u reciklažnom dvorištu bez naknade mogu predati sve vrste razvrstanog neopasnog i problematičnog otpada, a građevinski otpad koji nastaje održavanjem i manjim popravcima koje obavlja sam vlasnik u kućanstvu može se predati polugodišnje u propisanoj količini.

Isto tako podsjećaju da građani Krapine imaju pravo i na besplatno preuzimanje kompostera uz predočenje osobne iskaznice, a pravo na besplatno odlaganje sortiranih vrsta otpada imaju fizičke osobe s područja grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

www.sjever.hr / www.krakom.hr
09.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.