Now Reading:
Gradonačelnica Cividini otvorila Burger Weekend Čakovec – uz bogat program tijekom cijelog vikenda možete osvojiti i besplatan slasni burger
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnica Cividini otvorila Burger Weekend Čakovec – uz bogat program tijekom cijelog vikenda možete osvojiti i besplatan slasni burger

Od petka, 6. svibnja do nedjelje, 8. svibnja svi ljubitelji dobre hrane posjetit će Trg Republike u Čakovcu gdje je započeo “Burger Weekend Čakovec”. Turistička zajednica grada Čakovca organizira slastan festival u suradnji s priznatim chefom Markom Palfijem.

Da ni kiša neće omesti festival, pobrinut će se veliki natkriveni šator, ali i vrhunski burgeri koji mame posjetitelje. Hamburgere priprema lokalna ekipa – Laganini bar, Mamas & Tapas i Garden kitchen by Marko Palfi, gosti iz Zagreba (Burger place by Mate Janković) te iz Srbije (bistro Funk).

Festival su službeno otvorili gradonačelnica Grada Čakovca, ujedno predsjednica TZ grada Ljerka Cividini, chef Marko Palfi i direktor TZ grada Čakovca Filip Horvat te pritom pozvali sve Međimurke i Međimurce na “Burger Weekend” koji će osim odlične hrane i pića donijeti niz popratnih događanja.

Naglasak je na glazbenom dijelu programa u kojem su su petak predstavili DJ Sladoled i u večernjim satima tribute bend Red Hot Chili Peppersa, “One Big Mob”, a u subotu gostuje Trash and Burn festival, uz Rock´n´Roll ritam 60´, 70´ i 80´ i “Wanted Man Johnny Cash tribute” iz Zagreba, te DJ duo “Lone Twister & Barbarella”.

Nedjelja je zamišljena kao obiteljski dan uz plesne točke Plesnog studija “Korak” i nastup međimurske pop zvijezdZsa Zse.

Spomenimo da u nedjelju prvih 100 roditelja koji kupe hamburger na nekoj od pet postavljenih kućica imaju GRATIS BURGER za svoje dijete do 12 godina, a tijekom cijelog festivala posjetitelji će moći glasati za najbolji burger.

U suradnji sa Ljutomanijom, u nedjelju će se od 16 sati pet kandidata natjecati u jedenju ljutih burgera.

Više informacija potražite na FB profilu festivala Burger Weekend Čakovec.

FB stranica: https://www.facebook.com/burgerweekendcakovec/
FB event: https://www.facebook.com/events/1492957741102265/

sjever.hr/cakovec.hr
07.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.