Now Reading:
Imaš super ideju, a nemaš pare? U Gradu Klanjcu sad ju možeš realizirati – evo kako osigurati i 20 000 kuna!
Full Article 2 minutes read

Imaš super ideju, a nemaš pare? U Gradu Klanjcu sad ju možeš realizirati – evo kako osigurati i 20 000 kuna!

Imaš super ideju, a nemaš pare? Dođi na radionicu, predstavi je drugima, motiviraj mlade iz svoje zajednice da za nju glasaju te zajedno realizirajte tu ideju! Ne propusti priliku napraviti nešto za sebe i za druge.

Kroz projekt Uzmi pare i napravi nešto za mlade vol 3. financirat će se jedna ideja koju su predložili i izabrali mladi s područja Grada Klanjca, a u vrijednosti do 20.000 kuna.

Kako bi ideje mladih imale prilike biti financirane mladi trebaju:

Doći na radionicu (sami ili još bolje s frendovima/cama), predstaviti svoju ideju te motivirati dovoljan broj mladih da ih podrže i glasuju za njihovu ideju na izborima.

Ukoliko želiš predložiti ideju dođi na radionicu koja će se održati 13.5.2022. (petak) u prostorijama Velike Gradske dvorane od 16:00 sati. Potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu kako bi se utvrdilo da imaš između 15 i 30 godina i živiš na području Grada Klanjca.

Uzmi pare i napravi nešto za mlade financiran je od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Projekt provode LAG Zagorje-Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s općinama i gradovima s područja LAG-a.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na mail: kristina@zagor.info ili kontaktirajte Grad Klanjec na: tajnica@klanjec.hr

sjever.hr/klanjec.hr
06.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.