Now Reading:
Grad Lepoglava nastavlja sa širenjem mreže javne rasvjete, Škvarić: Komunalni standard i sigurnost građana dižemo na višu razinu na cijelom gradskom području
Full Article 1 minutes read

Grad Lepoglava nastavlja sa širenjem mreže javne rasvjete, Škvarić: Komunalni standard i sigurnost građana dižemo na višu razinu na cijelom gradskom području

Na području Zlogonja nakon provedene opširne rekonstrukcije niskonaponske mreže u okviru kojih su na području navedenog naselja prije nekoliko godina izgrađene i u rad puštene tri trafostanice čime je osigurana kvalitetna opskrba električnom energijom i riješen problem prekida njenom opskrbom za tamošnja domaćinstva – nastavlja širenje mreže javne rasvjete na području Grada Lepoglave.

Ugovorena vrijednost radova, s porezom na dodanu vrijednost, iznosi 216.079 kuna, a njima će, na dionici dugoj oko 500 metara uz županijsku cestu ŽC2056 i lokalnu cestu LC25181 prema naselju Donja Voća, biti postavljeno 25 stupova javne rasvjete i 14 novih lampi.

Gradonačelnik Marijan Škvarić potpisao je, ispred Grada Lepoglave, s vlasnikom tvrtke Elektro Golub Stjepanom Golubom, Ugovor o radovima na produžetku javne rasvjete u Zlogonju.

– Nastavljamo sa širenjem mreže javne rasvjete čime, dodatno, na višu razinu podižemo komunalni standard na cijelom gradskom području. Na ovaj način, osvjetljivanjem cesta, podižemo sigurnost građana koji se njima kreću za mraka. Upravo je sigurnost građana jedan od prioriteta o kojem u Gradu vodimo brigu kad je u pitanju razvoj komunalne infrastrukture – poručio je gradonačelnik Škvarić.

sjever.hr/lepoglava.hr
06.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.