Now Reading:
Sanjate o karijeri u znanosti? Prijavite se na Međunarodnu ljetnu školu naše mlade znanstvenice Ivane Osredek
Full Article 1 minutes read

Sanjate o karijeri u znanosti? Prijavite se na Međunarodnu ljetnu školu naše mlade znanstvenice Ivane Osredek

O bogatoj karijeri mlade Ivane Osredek iz Cargovca već smo pisali, a uz sve što radi u izvan Lijepe naše nastoji približiti našim mladima organizirajući internacionalni ljetni znanstveni kamp – Ljetne škole u Požegi koji okuplja srednjoškolce iz svih dijelova svijeta, a obuhvaća dva kampa – S3 za polaznike prvog i drugog razreda srednjih škola te S3++ za polaznike trećih i četvrtih razreda.

U organizaciji punopravno sudjeluju i kolege, Dora, Laura, Leonardo i Luka, službeno kao dio Drustva za Edukaciju Van Okvria (EVO), a u spomenutom kampu polaznici su podijeljeni u male timove koji imaju priliku deset dana raditi na naprednom znanstvenom projektu sa znanstvenicima iz područja biologije, kemije, informatike, matematike, fizike ili psihologije te slušati predavanja vodećih svjetskih znanstvenika kao i sudjelovati u brojnim radionicama te upoznati prirodna i kulturna obilježja Požege.

Cijeli program se odvija na engleskom jeziku, tako da škola predstavlja i izvrsnu priliku polaznicima da unaprijede svoje jezične sposobnosti.

Brojni zainteresirani već su osigurali svoje mjesto, a ukoliko ste i vi zainteresirani požurite s prijavama koje su otvorene do 1. lipnja.

www.sjever.hr
27.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.