Now Reading:
Kovačević uoči gostovanja Osijeka II: Očekujem da će moji momci od prve minute biti pravi
Full Article 2 minutes read

Kovačević uoči gostovanja Osijeka II: Očekujem da će moji momci od prve minute biti pravi

Kovačević je najavljujući susret protiv Osijeka II naglasio da je imperativ pobjeda kako bi se zadržala liderska pozicija na tablici Druge HNL.

-Znamo sami šta nas očekuje. Osijek je ekipa koja je u pozitivnom nizu, budući u zadnje tri utakmice imaju tri pobjede. Radi se o mladoj i razigranoj ekipi ali i dosta odgovorni i nemaju pritisak rezultata i najteže je igrati protiv takvih protivnika. No, mi mislimo na svoju igru. Istina je da nas opterećuju ozljede gdje su upitni Postonjski i Bagadur. Mislim da će barem jedan od njih moći početi utakmicu. Moramo biti rastrčani i efikasni u fazi napada – izjavio je u jednom dahu strateg Varaždina.

Pozvao je na oprez budući momčadi Osijeka odgovara igra u gostima, no Kovačević očekuje veći posjed lopte u nogama svojih igrača što bi trebalo rezultirati i stvaranjem prilika pred golom gostiju.

-Vjerujem u svoje igrače i očekujem da će moji momci od prve minute biti pravi – završio je trener Varaždina.

Iako je već pred vratima derbi protiv Rudeša, utakmica koja će možda odlučiti o plasmanu u Prvu ligu, Kovačević ne želi razmišljati unaprijed i kazao je da takvo nešto ne dopušta ni dečkima u svlačionici.

-Najvažnija utakmica je trenutno ona protiv Osijeka u subotu – jasan je bio Kovačević.

Inače, susret se igra u subotu u Varaždinu s početkom u 18.00 sati.

s.kalajdžija/sjever.hr
21.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.