Now Reading:
U Zagorju evidentirane 24 novozaražene osobe koronavirusom
Full Article 2 minutes read

U Zagorju evidentirane 24 novozaražene osobe koronavirusom

Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 24 nove osobe pozitivne na koronavirus, od kojih 5 testirano PCR testom te 19 brzim antigenskim testom.

Oporavilo se 7 osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi 379. U samoizolaciji se nalaze 324 osobe. Broj novooboljelih u proteklih 7 dana na 100 tisuća stanovnika iznosi 141, dok je prije tjedan dana bio 206.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 7 osoba pozitivnih na SARS CoV-2, među kojima 1 na respiratoru. Dnevni prosjek hospitaliziranih COVID pozitivnih osoba u našim bolnicama je u prošlom tjednu bio 7 pacijenta, jednako kao i tjedan dana prije.

U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije trenutno je 10 pozitivnih djelatnika, od kojih 5 zdravstvenih. Prošli je tjedan bilo 10 pozitivnih djelatnika, od kojih 9 zdravstvenih. Drugi tjedan za redom nema pozitivnih ni korisnika ni djelatnika pružatelja socijalne usluga smještaja.

Ukupno su evidentirana 2 COVID pozitivna učenika iz dvije škole te jedan djelatnik škole s područja Krapinsko-zagorske županije. Prošli su petak bila evidentirana 22 COVID pozitivna učenika u 13 škola te 15 pozitivnih djelatnika u 11 škola.

Na području Krapinsko-zagorske županije trenutno se nalaze 104 raseljene osobe iz Ukrajine. Smještene su u privatnom smještaju.

www.sjever.hr
15.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.