Now Reading:
U Krapini održan sastanak ravnatelja osnovnih škola KZŽ s predstavnicima osnivača
Full Article 1 minutes read

U Krapini održan sastanak ravnatelja osnovnih škola KZŽ s predstavnicima osnivača

U Poslovno – tehnološkom inkubatoru Krapinsko- zagorske županije u Krapini održan je zajednički sastanak ravnateljica i ravnatelja osnovnih škola KZŽ s predstavnicima osnivača.

Sastanak je održan prema dnevnom redu koji je pod prvom točkom obuhvatio Odluku o kriterijima, mjerilima i načinu financiranja decentraliziranih funkcija u školstvu za 2022. godinu, druga točka dnevnog reda odnosila se na postupanje s vlastitim prihodima, a treća na predstavljanje Prijedloga Pravilnika o uvjetima, kriterijima i postupku davanja u zakup ili na privremeno korištenje prostora i opreme u školskim ustanovama KZŽ.

Okupljene ravnateljice i ravnatelje te druge predstavnike škola je na samom početku sastanka pozdravio krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, a na sastanku su u ime Županije kao osnivača škola sudjelovale i zamjenica župana Jasna Petek i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjanom Smičić Slovenec.

Predavanje na temu postupanja s vlastitim prihodima održala je Ivana Petek iz Službe za unutarnju reviziju Krapinsko-zagorske županije.

Sastanku je prisustvovala i pročelnica Službe za unutarnju reviziju Ivanka Znika.

www.sjever.hr
15.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.