Now Reading:
U Krapini održan sastanak ravnatelja osnovnih škola KZŽ s predstavnicima osnivača
Full Article 1 minutes read

U Krapini održan sastanak ravnatelja osnovnih škola KZŽ s predstavnicima osnivača

U Poslovno – tehnološkom inkubatoru Krapinsko- zagorske županije u Krapini održan je zajednički sastanak ravnateljica i ravnatelja osnovnih škola KZŽ s predstavnicima osnivača.

Sastanak je održan prema dnevnom redu koji je pod prvom točkom obuhvatio Odluku o kriterijima, mjerilima i načinu financiranja decentraliziranih funkcija u školstvu za 2022. godinu, druga točka dnevnog reda odnosila se na postupanje s vlastitim prihodima, a treća na predstavljanje Prijedloga Pravilnika o uvjetima, kriterijima i postupku davanja u zakup ili na privremeno korištenje prostora i opreme u školskim ustanovama KZŽ.

Okupljene ravnateljice i ravnatelje te druge predstavnike škola je na samom početku sastanka pozdravio krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, a na sastanku su u ime Županije kao osnivača škola sudjelovale i zamjenica župana Jasna Petek i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjanom Smičić Slovenec.

Predavanje na temu postupanja s vlastitim prihodima održala je Ivana Petek iz Službe za unutarnju reviziju Krapinsko-zagorske županije.

Sastanku je prisustvovala i pročelnica Službe za unutarnju reviziju Ivanka Znika.

www.sjever.hr
15.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.