Now Reading:
Vinoljupci, pozvani ste: Varaždinske Toplice domaćin ovogodišnjoj Zlatnoj kapljici – evo detalja
Full Article 2 minutes read

Vinoljupci, pozvani ste: Varaždinske Toplice domaćin ovogodišnjoj Zlatnoj kapljici – evo detalja

U Varaždinskim Toplicama održat će se Zlatna kapljica 2022., izložba vina sedam vinogradarskih udruga- Svetog Martina Varaždinske Toplice kao domaćina i Mejaša Ljubeščica, Grozdeka Sveti Ilija, VIV-BER Beretinec, Pinte Novi Marof, Jalžabet i Varaždinbreg Gornji Kneginec.

Pozivaju se svi vinari i vinogradari da prezentiraju svoja vina kako bi pokazali kvalitetu vina središnje bregovite Hrvatske smještene u zagrljaju gorja i pitomih brežuljaka.

Uzorci se zaprimaju 23. travnja od 16 do 19 sati i 24. travnja od 17 do 20 sati u caffe baru Bernarda na adresi Ulica kralja Tomislava 3, Varaždinske Toplice za sve one koji nisu članovi neke od udruga te za članove Udruge Sveti Martin Varaždinske Toplice. Ostale udruge vinogradara imaju zakazane termine.

Upisnina je 100 kn po uzorku, a potrebno je donijeti 4 x 0.75 l ili 3 x 1 l. Članove Udruge Sveti Martin Varaždinske Toplice koji donesu jedan ili dva uzorka Udruga sponzorira s 50 kn, a za tri i više uzorka s dodatnih 50 kn.

Ocjenjivanje vina će biti 29. i 30. travnja, dok će se završna svečanost podjele diploma za ocijenjena vina i degustacija za sve ljubitelje dobre kapljice održati 14. svibnja od 16.00 sati u prostoru i na terasi caffe bara i pizzerije Bernarda u Varaždinskim Toplicama.

Detaljnije informacije možete dobiti na broj 098 852 996, Josip Posavec, predsjednik Udruge vinogradara i voćara sveti Martin Varaždinske Toplice.

www.sjever.hr
14.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.