Now Reading:
Povodom obilježavanja Dana grada Klanjca održat će se 1. Kup samostrelom Field za sve kategorije
Full Article 2 minutes read

Povodom obilježavanja Dana grada Klanjca održat će se 1. Kup samostrelom Field za sve kategorije

Streljačko društvo “Predionica” Klanjec, Grad Klanjec i Općina Kumrovec povodom obilježavanja Dana grada Klanjca, organiziraju 1. Kup samostrelom Field za sve kategorije, a koji će se održati u nedjelju, 29.svibnja.

Suorganizatori natjecanja su Streljačko društvo Veliko Trgovišće i Turistička zajednica Biser Zagorja, a samo natjecanje će se održati na nogometnom igralištu NK “Klanjec” u Mihanović Dolu.

Pravo nastupa imaju svi registrirani strijelci HSS-a s valjanom streljačkom iskaznicom i liječničkom potvrdom ne starijom od 6 mjeseci. Natjecanje je ekipno i pojedinačno, a provodit će se u kategorijama: kadeti, juniori, seniori i seniorke, prema pravilniku IAU-a i pravilima HSS-a.

Za najbolje natjecatelje osigurane su medalje i pehari organizatora natjecanja. Prva tri natjecatelja u svakoj kategoriji osvojit će medalje, a prve tri ekipe osvojit će pehare, te članovi ekipa i trener medalje. Najbolji natjecatelj u ukupnoj konkurenciji po rezultatu (IAU Classic) osvojit će nagradu 1. kup grada Klanjca.

Kotizacija po sudioniku iznosi 100 kuna,a uplaćuje se na IBAN HR3423600001101390817. Prehrana i piće osigurani su za sve natjecatelje i službene osobe, te se ne naplaćuju posebno. Prijavu natjecatelja potrebno je izvršiti preko IS HSS-a zaključno s 25. svibnja. Otkazivanje je moguće zaključno s četvrtkom 26. svibnja e-mailom ili telefonom, a nakon toga se normalno naplaćuje kotizacija.

www.sjever.hr
14.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.