Now Reading:
Povodom obilježavanja Dana grada Klanjca održat će se 1. Kup samostrelom Field za sve kategorije
Full Article 2 minutes read

Povodom obilježavanja Dana grada Klanjca održat će se 1. Kup samostrelom Field za sve kategorije

Streljačko društvo “Predionica” Klanjec, Grad Klanjec i Općina Kumrovec povodom obilježavanja Dana grada Klanjca, organiziraju 1. Kup samostrelom Field za sve kategorije, a koji će se održati u nedjelju, 29.svibnja.

Suorganizatori natjecanja su Streljačko društvo Veliko Trgovišće i Turistička zajednica Biser Zagorja, a samo natjecanje će se održati na nogometnom igralištu NK “Klanjec” u Mihanović Dolu.

Pravo nastupa imaju svi registrirani strijelci HSS-a s valjanom streljačkom iskaznicom i liječničkom potvrdom ne starijom od 6 mjeseci. Natjecanje je ekipno i pojedinačno, a provodit će se u kategorijama: kadeti, juniori, seniori i seniorke, prema pravilniku IAU-a i pravilima HSS-a.

Za najbolje natjecatelje osigurane su medalje i pehari organizatora natjecanja. Prva tri natjecatelja u svakoj kategoriji osvojit će medalje, a prve tri ekipe osvojit će pehare, te članovi ekipa i trener medalje. Najbolji natjecatelj u ukupnoj konkurenciji po rezultatu (IAU Classic) osvojit će nagradu 1. kup grada Klanjca.

Kotizacija po sudioniku iznosi 100 kuna,a uplaćuje se na IBAN HR3423600001101390817. Prehrana i piće osigurani su za sve natjecatelje i službene osobe, te se ne naplaćuju posebno. Prijavu natjecatelja potrebno je izvršiti preko IS HSS-a zaključno s 25. svibnja. Otkazivanje je moguće zaključno s četvrtkom 26. svibnja e-mailom ili telefonom, a nakon toga se normalno naplaćuje kotizacija.

www.sjever.hr
14.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.