Now Reading:
Cvetlin dobiva središnji trg – načelnik Poljak: Nastavljamo ulagati u sve dijelove Općine!
Full Article 2 minutes read

Cvetlin dobiva središnji trg – načelnik Poljak: Nastavljamo ulagati u sve dijelove Općine!

U Općinu Bednja stiglo je još dobrih vijesti; Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije prepoznalo je vrijednost projekta izgradnje trga u naselju Cvetlin i u sklopu ovogodišnjeg programa podrške brdsko – planinskim područjima dodijelio im iznos od 300.000 kuna.

Zahvaljujući ovoj potpori, Općina Bednja nastavlja ulagati u sve svoje dijelove. Da je riječ o značajnom projektu koji će sasvim sigurno doprinijeti razvoju naselja Cvetlin naglasio je i načelnik Damir Poljak poručivši kako mjesto dugogodišnje tradicije održavanja autohtonog Etno-festivala i njegovanja kulture i običaja čitavog bednjanskog kraja to itekako zaslužuje.

-Novi trg će sasvim sigurno dodatno urbanizirati naselje, podići kvalitetu života mještana i doprinijeti razvoju naselja te postati središnje mjesto okupljanja i održavanja raznih manifestacija i festivala po kojima je Cvetlin i poznat – rekao je načelnik Poljak zahvalivši Ministarstvu što je prepoznalo vrijednost ovog projekta.

Projekt izgradnje središnjeg trga u Cvetlinu je dugoočekivana investicija koju će Općina zahvaljujući sredstvima Ministarstva sada i realizirati.

-Ovom investicijom naselje Cvetlin dobit će jednu sasvim novu i ljepšu vizuru, a sam centar mjesta koje je poznato po već tradicionalnom Etno – festivalu i njegovanju autohtone glazbe, kulture, baštine i tradicije čitavog našeg kraja zasjat će punim sjajem – zaključio je načelnik Poljak.

www.sjever.hr
13.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.