Now Reading:
Cvetlin dobiva središnji trg – načelnik Poljak: Nastavljamo ulagati u sve dijelove Općine!
Full Article 2 minutes read

Cvetlin dobiva središnji trg – načelnik Poljak: Nastavljamo ulagati u sve dijelove Općine!

U Općinu Bednja stiglo je još dobrih vijesti; Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije prepoznalo je vrijednost projekta izgradnje trga u naselju Cvetlin i u sklopu ovogodišnjeg programa podrške brdsko – planinskim područjima dodijelio im iznos od 300.000 kuna.

Zahvaljujući ovoj potpori, Općina Bednja nastavlja ulagati u sve svoje dijelove. Da je riječ o značajnom projektu koji će sasvim sigurno doprinijeti razvoju naselja Cvetlin naglasio je i načelnik Damir Poljak poručivši kako mjesto dugogodišnje tradicije održavanja autohtonog Etno-festivala i njegovanja kulture i običaja čitavog bednjanskog kraja to itekako zaslužuje.

-Novi trg će sasvim sigurno dodatno urbanizirati naselje, podići kvalitetu života mještana i doprinijeti razvoju naselja te postati središnje mjesto okupljanja i održavanja raznih manifestacija i festivala po kojima je Cvetlin i poznat – rekao je načelnik Poljak zahvalivši Ministarstvu što je prepoznalo vrijednost ovog projekta.

Projekt izgradnje središnjeg trga u Cvetlinu je dugoočekivana investicija koju će Općina zahvaljujući sredstvima Ministarstva sada i realizirati.

-Ovom investicijom naselje Cvetlin dobit će jednu sasvim novu i ljepšu vizuru, a sam centar mjesta koje je poznato po već tradicionalnom Etno – festivalu i njegovanju autohtone glazbe, kulture, baštine i tradicije čitavog našeg kraja zasjat će punim sjajem – zaključio je načelnik Poljak.

www.sjever.hr
13.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.