Now Reading:
Zahvaljujući potpori LAG-a Sjeverozapad centar Bednje uskoro će krasiti nova fontana
Full Article 2 minutes read

Zahvaljujući potpori LAG-a Sjeverozapad centar Bednje uskoro će krasiti nova fontana

Zahvaljujući potpori LAG-a Sjeverozapad, nedavno uređeni park kod crkve u samom centru Bednje uskoro će krasiti nova fontana. Naime, nakon što su mještani i turisti u staroj općinskoj jezgri dobili prekrasno novo šetalište, u Općinu je stiglo još odličnih vijesti; za drugu fazu uređenja parka LAG Sjeverozapad odobrio im je maksimalan iznos potpora.

Kako bi se još više pozicionirala na turističku kartu Hrvatske, ali i Europe, Općina Bednja kontinuirano ulaže u uređenje čitavog svog područja, a ova, najnovija u nizu investicija izgradnje fontane bit će šlag na torti uređenja stare općinske jezgre.

Zahvalivši LAG-u što je prepoznao važnost ovog projekta te Općini odobrio maksimalan iznos potpore, načelnik Damir Poljak naglasio je kako Bednja nastavlja uspješno privlačiti vanjske izvore financiranja.

-To je iznimno važno kako bi proračunska sredstva i dalje nastavili koristiti za druge projekte i investicije u interesu razvoja naše Općine – rekao je načelnik Poljak.

Ovim projektom centar Bednje bit će na ponos, kako mještana tako i sve većeg broja turista koji stižu u Općinu.

-S obzirom da se želimo još više promovirati i pozicionirati kao poželjno kontinentalno turističko odredište koje ima puno toga za ponuditi, nastavljamo s daljnjim ulaganjima u uređenje čitave Općine čime osim privlačenja turista podižemo i kvalitetu života naših mještana – zaključio je načelnik Poljak.

www.sjever.hr
12.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.