Now Reading:
Zahvaljujući potpori LAG-a Sjeverozapad centar Bednje uskoro će krasiti nova fontana
Full Article 2 minutes read

Zahvaljujući potpori LAG-a Sjeverozapad centar Bednje uskoro će krasiti nova fontana

Zahvaljujući potpori LAG-a Sjeverozapad, nedavno uređeni park kod crkve u samom centru Bednje uskoro će krasiti nova fontana. Naime, nakon što su mještani i turisti u staroj općinskoj jezgri dobili prekrasno novo šetalište, u Općinu je stiglo još odličnih vijesti; za drugu fazu uređenja parka LAG Sjeverozapad odobrio im je maksimalan iznos potpora.

Kako bi se još više pozicionirala na turističku kartu Hrvatske, ali i Europe, Općina Bednja kontinuirano ulaže u uređenje čitavog svog područja, a ova, najnovija u nizu investicija izgradnje fontane bit će šlag na torti uređenja stare općinske jezgre.

Zahvalivši LAG-u što je prepoznao važnost ovog projekta te Općini odobrio maksimalan iznos potpore, načelnik Damir Poljak naglasio je kako Bednja nastavlja uspješno privlačiti vanjske izvore financiranja.

-To je iznimno važno kako bi proračunska sredstva i dalje nastavili koristiti za druge projekte i investicije u interesu razvoja naše Općine – rekao je načelnik Poljak.

Ovim projektom centar Bednje bit će na ponos, kako mještana tako i sve većeg broja turista koji stižu u Općinu.

-S obzirom da se želimo još više promovirati i pozicionirati kao poželjno kontinentalno turističko odredište koje ima puno toga za ponuditi, nastavljamo s daljnjim ulaganjima u uređenje čitave Općine čime osim privlačenja turista podižemo i kvalitetu života naših mještana – zaključio je načelnik Poljak.

www.sjever.hr
12.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.