Now Reading:
Snježana Romić predsjednica novog saziva Povjerenstva za ravnopravnost spolova KZŽ
Full Article 2 minutes read

Snježana Romić predsjednica novog saziva Povjerenstva za ravnopravnost spolova KZŽ

Članice i članovi Povjerenstva za ravnopravnost spolova Krapinsko-zagorske županije na konstituirajućoj su sjednici donijeli Poslovnik o radu te za predsjednicu Povjerenstva izabrali Snježanu Romić iz Tuhlja, koja je članica Povjerenstva bila i u prošla tri saziva.

Snježana Romić je ravnateljica Osnovne škole Lijepa naša Tuhelj, voditeljica Županijskog stručnog vijeća ravnatelja u Krapinsko-zagorskoj županiji i voditeljica Županijskog stručnog vijeća demokratskog građanstva.

Okupljene članice i članove novog saziva je na konstituirajućoj sjednici pozdravila zamjenica župana Jasna Petek, dok je sjednicu do izbora Predsjednice vodila pročelnica resornog županijskog upravnog odjela Martina Gregurović Šanjug.
-Krapinsko-zagorska županija je među prvima u Hrvatskoj potpisala Europsku povelju za ravnopravnost poslova, a također na inicijativu prošlih saziva ovog povjerenstva i zajedničkim radom proveli smo brojne druge aktivnosti za promicanje ravnopravnosti spolova u svim sferama života – istaknula je zamjenica župana Petek te uspješan rad poželjela i novom sazivu Povjerenstva.

Županijska skupština je na svojoj 6. sjednici održanoj dana 11. ožujka 2022. godine donijela rješenje o imenovanju novog saziva Povjerenstva za ravnopravnost spolova Krapinsko-zagorske županije te su u Povjerenstvo imenovani: Željko Čleković, Nataša Nesek i Ana Kruhak iz redova Županijske skupštine te Bojan Bjelja, Sara Kolar, Snježana Romić i Marijana Sopek iz redova nezavisnih stručnjaka/inja i predstavnika/ca organizacija civilnog društva iz područja djelokruga Povjerenstva, na temelju raspisanog javnog poziva.

www.sjever.hr
10.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.