Now Reading:
Tražite posao? Saznajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Saznajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U nastavku vam donosimo tko sve nudi posao na sjeveru Hrvatske.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava Recepcionera (m/ž), Konobara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž). Djelatnici se primaju u stalni radni odnos. Rad se izvršava u Oroslavju. Prijaviti se možete do 22.04.2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje. Od kandidata se očekuje spremnost na rad u 4 smjene, dobra fizička sprema i motorika. Prijave se zaprimaju do 15.04.2022. putem brze prijave.

Hanjes d.o.o. zapošljava Kontrolora kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki, Varaždin. Rok za prijavu je 27.04.2022. Potrebno je poznavanje rada u AutoCAD-u i Soliworksu, a prednost ostvaruju kandidati s poznavanjem tehnologija površinske zaštite materijala. Prijavite se putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) na području Varažidna i Čakovca. Traži se aktivan vozač spreman na rad u smjenama. Prijave se zaprimaju do 30.04.2022. putem brze prijave.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Prvostupnika / Tehničara strojarske struke (m/ž) u Varaždinu. Potrebno je dobro znanje i vještine rada u programima AS Office, AutoCAD i Revit. Prijaviti se možete do 01.05.2022. putem brze prijave.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno-transportnog radnika (m/ž) u Novom Marofu. Očekuje se proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje te je poželjno radno iskustvo. Prijavite se do 05.05.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) u Varaždinu. Rok za prijavu je 01.05.2022. Posao uključuje projektiranje, stručni nadzor i konzultantske usluge. Prijaviti se možete putem linka.

KTC d.d. traži Blagajnika (m/ž) u Murskom Središću. Posao uključuje obračunavanje i naplaćivanje robe. Prijave se zaprimaju do 15.04.2022. putem brze prijave.

Labos d.o.o. zapošljava Projektanta konstrukcija – statičara (m/ž) u Varaždinu. Prijave traju do 17.04.2022. Očekuje vas rad na zanimljivim projektima. Prijavite se putem linka.

Pisalica d.o.o. traži Junior content writera (m/ž) u Varaždinu. Očekuje Vas rad u iskusnom timu na raznolikim projektima za hrvatske i inozemne klijente. Prijave se zaprimaju do 09.04.2022. putem brze prijave.

sjever.hr 07.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.