Now Reading:
U Zlataru potpisan Sporazum za osnivanje nove turističke zajednice “Zlatni istok Zagorja!
Full Article 3 minutes read

U Zlataru potpisan Sporazum za osnivanje nove turističke zajednice “Zlatni istok Zagorja!

U ponedjeljak je u uredu gradonačelnice Zlatara Jasenke Auguštan-Pentek održano potpisivanje Sporazuma o zajedničkoj suradnji za osnivanje nove turističke zajednice područja „Zlatni istok Zagorja“.

Sporazum su potpisali gradonačelnica Grada Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek te načelnici općina Zlatar Bistrica Vesna Mikulec, Konjščina Anita Krok, Budinščine Radovan Hercigonja te Hraščina Branko Tukač. Sporazum će naknadno potpisati i načelnica Općine Mače Mladenka Mikulec Šimunec.

Potpisivanje ovog Sporazuma rezultat je višegodišnjih razgovora i imati će višestruke koristi za sve jedinice potpisnice i poslovne subjekte u turizmu, kako u turističkom tako i gospodarskom smislu.

Gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek navela je da će se po osnivanju nove turističke zajednice izraditi nova web stranica TZ-a, provesti brendiranje lokacija, izraditi strategija razvoja turizma i drugo.

-Ovo je daljnji korak u osnaživanju vidljivosti ovog dijela županije uz maksimalno iskorištavanje svih turističkih potencijala što će imati benefite sadašnjim i budućim generacijama – dodala je gradonačelnica Zlatara.

Predstavnici svih jedinica složno su utvrdili da ovaj dio županije ima mnogo potencijala kojima se ovim putem može kvalitetnije upravljati te da se zajednički može postići veći razvoj.

sjever.hr/zlatar.hr 05.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.