Now Reading:
Najpopularnija i najposjećenija preloška manifestacija se vraća: 21. puta centrom grada zavladat će cvjetna rapsodija
Full Article 2 minutes read

Najpopularnija i najposjećenija preloška manifestacija se vraća: 21. puta centrom grada zavladat će cvjetna rapsodija

Ove godine vraća se najpopularnija i najposjećenija preloška manifestacija, Sajam cvijeća. Riječ je o već tradicionalnoj manifestaciji po kojoj je Prelog postao prepoznatljiv u cijeloj Međimurskoj županiji, a koja će se ove godine održati po 21. puta.

Cvjetna rapsodija zavladat će prostorom budućeg Trga Franje Tuđmana, iza gradske uprave i to od 22. do 24. travnja.

Cilj Sajma cvijeća u organizaciji gradske Turističke zajednice je potaknuti ljude i animirati ih na uređenje svojih okućnica i balkona, dvorišta, vrtića i škola te stvoriti kulturu uređenja mjesta, privući što više posjetitelja, kao i pružiti zanimljiv popratni zabavni program.

Sajam traje tri dana kroz koja se isprepliće bogat kulturno – umjetnički program, etno program i običaji, gostujuće kulturne udruge i glazbeni izvođači. Na pozornici Sajma cvijeća izmijenit će se i ove godine mališani iz dječjih vrtića, udruge s područja Grada Preloga te glazbeni gosti.

Želja je okupiti uzgajivače cvijeća sadnica, proizvođače alata, strojeva i ostalih pomagala vezanih za uređenje vrtova, parkova i okućnica. Izlagači Sajma cvijeća mogu biti cvjećari, tvrtke koje se bave cvijećem i hortikulturom, odnosno sve što je vezano za uređenje vrtova i okoliša.

Sajam ima izložbeno – prodajni karakter te će i izlagači, izgledom svojih prostora doprinijeti ukupnom izgledu Sajma cvijeća.

S obzirom da je broj izlagačkih mjesta ograničen, iz gradske Turističke zajednice mole izlagače da svoj prostor rezerviraju do petka, 8. travnja putem e-maila: tz@prelog.hr ili na telefon 040/638–694.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / prelog.hr
04.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.