Now Reading:
TZ Zagrebačke županije objavila javni natječaj za projekte lokalnih turističkih zajednica
Full Article 2 minutes read

TZ Zagrebačke županije objavila javni natječaj za projekte lokalnih turističkih zajednica

Turistička zajednica Zagrebačke županije objavila je Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. s područja Zagrebačke županije iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent.

Sredstva će se dodjeljivati za projekte lokalnih turističkih zajednica s područja Zagrebačke županije čiji je indeks turističke razvijenosti za 2020. godinu manji od 25.

Sredstva su namijenjena za projekte istraživanja i strateškog planiranja, projekte razvoja turističkog proizvoda, projekte komunikacije i oglašavanja, projekte destinacijskog menadžmenta i projekte koji se realiziraju sredstvima iz EU fondova.

Korisnici sredstava mogu biti lokalne turističke zajednice s područja Zagrebačke županije čiji indeks turističke razvijenosti za 2020. odgovara kriterijima zadanima u Javnom natječaju.

Sredstva su bespovratna, a dodjeljuju se iz namjenskih sredstava, odnosno iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent. Jedna lokalna turistička zajednica Turističkoj zajednici Zagrebačke županije može kandidirati najviše 3 (tri) projekta.

Iznos odobrenih sredstava po pojedinom projektu u jednoj godini može iznositi do 100 posto ukupnih opravdanih, odnosno prihvatljivih troškova, a minimalna vrijednost pojedinog projekta može iznositi 30.000 kuna.

Rok za podnošenje kandidatura je 30 dana od objave, a ostale detalje natječaja možete pogledati ovdje.

www.sjever.hr
02.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.