Now Reading:
Na 23. Međunarodnom proljetnom sajmu i koprivničko-križevački izlagači – posjetite ga još danas
Full Article 1 minutes read

Na 23. Međunarodnom proljetnom sajmu i koprivničko-križevački izlagači – posjetite ga još danas

Nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije koronavirusa, na sajamskom prostoru u Gudovcu otvoren je 23. Međunarodni proljetni sajam na kojemu se predstavlja 400 izlagača iz čitave Hrvatske, pa tako i iz Koprivničko-križevačke županije te drugih zemalja.

Otvorenju Sajma prisustvovali su i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić i pročelnik županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac.

Koprivničko-križevačka županija sufinancirala je nastup svojih poduzetnika i obrtnika, a svoje su proizvode i usluge predstavljaju Domaća radinost Ivice Ferenčina, Domaća radinost proizvodnja šešira i kapa Franje Posarića, Domaća radinost Mladena Fugaja, Poljocentar d.o.o. i PSC Ferenčak d.o.o.

Zamjenik Ljubić i pročelnik Štimac obišli su izlagače i poželjeli im mnogo uspjeha i nove poslovne kontakte.

Najveći dio ponude Sajma čine repro-materijal za proljetnu sjetvu, sadnice i poljoprivredna mehanizacija. Poljoprivrednicima se do nedjelje nudi i stočarska izložba, te brojna predavanja i stručni skupovi. U sklopu Proljetnog sajma održava se i 17. Međunarodni pčelarski sajam, Sajam opreme za hortikulturu HOROP i Sajam građevinske i komunalne opreme GRO-KO.

www.sjever.hr / kckzz.hr
03.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.