Now Reading:
Mladi Međimurci odlični na bacačkom prvenstvu Hrvatske: donijeli kući dvije medalje
Full Article 2 minutes read

Mladi Međimurci odlični na bacačkom prvenstvu Hrvatske: donijeli kući dvije medalje

Bacačka ekipa AK Međimurje uspješno je nastupila u Splitu na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske, koje je održano na stadionu Park mladeži u organizaciji atletskog kluba ASK Split.

Budući da su u dvoranskom dijelu sezone bacači hendikepirani jer ne mogu sudjelovati na dvoranskim natjecanjima osim u bacanju kugle, njima je omogućen nastup na otvorenom, a Split i organizator ASK Split već su dugi niz godina zbog povoljnih vremenskih uvjeta organizatori ovog prvenstva.

Predstavnici AK Međimurje predvođeni trenerom Brankom Todorovićem s pravom su se ubrajali u one koji će osvojiti medalju a to su dokazali i na terenu i osvojili dvije medalje.

Tako je Magdalena Lončar nastupila u svojoj najjačoj disciplini i u konkurenciji mlađih juniorki osvojila srebrnu medalju u bacanju kladiva 3 kg hicem od 46,47 m. Medalju brončanog sjaja osvojio je senior Sven Todorović i to u bacanju diska 2 kg hicem od 43,05. Sven je uspješno nastupio i u bacanjima kugle i kladiva u kojima je ostao na korak do medalje, oba puta na 4. mjestu.

Treći član AK Međimurje Arian Crnčec nastupio je u tri discipline u kategoriji mlađih juniora osvojivši pritom 5. mjesto u bacanju koplja i kladiva te 8. mjesto u bacanju diska.

www.sjever.hr
03.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.