Now Reading:
ODBROJAVANJE POČINJE Za 22 dana Bednjom će projuriti najbrži svjetski rally vozači
Full Article 50 second read

ODBROJAVANJE POČINJE Za 22 dana Bednjom će projuriti najbrži svjetski rally vozači

Točno 19 dana dijeli nas od jednog od najgledanijih sportskih događaja na svijetu, drugog po redu WRC Croatia Rallyja koji će okupiti najbrže i najbolje svjetske rally vozače.

WRC Croatia Rally starta 21. travnja, a u drugom izdanju ove utrke imat će priliku uživati i stanovnici Općine Bednja. Naime, jedni od najboljih svjetskih rally vozača u nedjelju, 24. travnja projurit će biserom kontinentalnog turizma, Trakošćanom.

Dio brzinskih ispita vozit će se po lokalnim cestama Grada Zagreba, Zagrebačke, Karlovačke, Primorsko – goranske, Krapinsko – zagorske, ali i Varaždinske županije, a s obzirom da je prošlogodišnju utrku preko televizijskih ekrana gledalo 15 milijuna ljudi iz cijelog svijeta riječ je o zaista značajnoj promociji Bednje kroz koju će utrka prije Zagorskih Sela i Kumrovca te finiša u Zagrebu proći.

Ovaj sportski događaj objedinjuje brzinu, tehnologiju i pouzdanost vodećih svjetskih proizvođača automobila, a organizatori ove godine očekuju čak 350.000 gledatelja iz Hrvatske i inozemstva.

Foto: arhiva
tklopotan / www.sjever.hr
02.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.