Now Reading:
Ludbreški poljoprivrednici imaju priliku proizvoditi kornišone za Podravku – cijena viša nego lani
Full Article 1 minutes read

Ludbreški poljoprivrednici imaju priliku proizvoditi kornišone za Podravku – cijena viša nego lani

Poljoprivredna zadruga “Ludbreški kraj” uputila je poziv zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima koji žele proizvoditi krastavce kornišone za Podravku putem zadruge, da im se jave.

Poljoprivrednici se mogu javiti u sjedište Zadruge, Kalnička 3 Hrastovsko (poduzetnički inkubator) svakodnevno od 7 do 15 sati ili putem e-maila upravitelj@pz-ludbreski-kraj.hr.

-Svi proizvođači imaju garantiran plasman cjelokupne proizvedene količine po cijeni koja je unaprijed poznata i povećana u odnosu na prošlu godinu. Da bi proizvođač započeo s proizvodnjom krastavaca kornišona dovoljno je da ima komadić zemlje i volju za radom, a repromaterijal će mu biti osiguran od strane zadruge, kao i stručna pomoć u proizvodnji – napominju u Zadruzi.

Sve dodatne informacije možete pronaći i na mrežnoj stranici Zadruge.

U ponedjeljak 4. travnja u 20 sati u sjedištu zadruge u Hrastovskom održat će se i sastanak za sve zainteresirane proizvođače krastavaca kornišona.

-Sastanak će se održati sukladno epidemiološkim mjerama i pozvani su svi koji žele proizvoditi krastavce kornišone u ovoj 2022. godini – pozivaju iz Zadruge.

www.sjever.hr
02.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.