Now Reading:
Obogaćivanje koprivničko-križevačke turističke ponude: za unapređenje smještajnih kapaciteta osigurano 300.000 kuna
Full Article 2 minutes read

Obogaćivanje koprivničko-križevačke turističke ponude: za unapređenje smještajnih kapaciteta osigurano 300.000 kuna

U Koprivničko-križevačkoj županiji ovih dana održana je sjednica županijske Turističke zajednica na kojoj je donesena odluka o raspisivanju javnih natječaja za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta.

Također, članovi su donijeli pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na subvenciju za organizirani dolazak izletnika i turista, a sjednici su, uz ostale članove, prisustvovali i župan Darko Koren, ujedno i predsjednik županijske Turističke zajednice te pomoćnica direktora Kristina Sočev.

Tekstovi javnih poziva dostupni su ovdje.

Ovi natječaji dodatno će pomoći razvoju, obogaćivanju i proširenju turističke ponude na području Koprivničko-križevačke županije. Za javni poziv za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta u proračunu županijske Turističke zajednice osigurano je 300.000,00 kuna, za subvencioniranje putničkim agencijama 20.000,00 kuna uz napomenu da će se u slučaju potrebe taj iznos povećati, a sredstva koja će se dodjeljivati lokalnim turističkim zajednicama osigurana su iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent.

Članovi Skupštine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije usvojili su Izvješće o izvršenju programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za period od 1.1. do 31.12.2021. godine.

www.sjever.hr / kckzz.hr
01.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.