Now Reading:
LOBORSKA UDRUGA SV. ANA TREBA VAŠU POMOĆ Podržite njihov rad kako bi nastavili pružati prijeko potrebne terapije
Full Article 2 minutes read

LOBORSKA UDRUGA SV. ANA TREBA VAŠU POMOĆ Podržite njihov rad kako bi nastavili pružati prijeko potrebne terapije

Loborska Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju koja djeluje već 13 godina treba vašu pomoć. Naime, s obzirom da je europski projekt preko kojeg su dosad financirane plaće njihovih terapeuta uspješno završen, a trenutno u najavi nema raspisivanja natječaja za drugu fazu, potrebna su im sredstva kojima će nastaviti financirati plaće.

Ovo im je potrebno kako bi i dalje mogli pružati terapije koje su djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom s područja Krapinsko-zagorske županije prijeko potrebne. S obzirom da novi natječaj još uvijek nije u najavi, primorani su tražiti pomoć svih ljudi velikog srca jer drugih izvora prihoda nemaju.

Zbog toga pokreću kampanju prikupljanja sredstava za financiranje osnovnih plaća njihovih terapeuta koji provode svakodnevne terapije bez lista čekanja koje su besplatne za sve njihove korisnike, djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

-Podržite i Vi naš rad, potrebe naših korisnika i omogućimo im zajedno nastavak provođenja prijeko potrebnih terapija Hvala na svakoj uplati, jer vjerujemo da zajedno možemo sve – poručuju iz Udruge.

Detalje kampanje možete pronaći ovdje ili na službenom Facebook profilu Udruge.

www.sjever.hr / FB Udruga Sveta Ana
01.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.