Now Reading:
Detalji dvije teške krađe u Međimurju – jednog džeparoša zaustavio prolaznik, a drugi ukradeno zakopao u zemlju!
Full Article 1 minutes read

Detalji dvije teške krađe u Međimurju – jednog džeparoša zaustavio prolaznik, a drugi ukradeno zakopao u zemlju!

Policijska uprava međimurska izvijestila je dovršenom kriminalističkom istraživanju u dva slučaja teške krađe na području Nedelišća i Kotoribe.

U utorak, 29. ožujka 2022. godine oko 12 sati u Nedelišću, Ulici Martina Viljevca, na parkiralištu ispred trgovine 20-godišnjak je prišao starijoj muškoj osobi i iz džepa jakne ukrao mu novčanik s osobnim dokumentima i novcem, te se trčeći udaljio. Svjedok ovog događaja dao se u bijeg za lopovom kojeg je brzo sustigao i oduzeo mu novčanik, a osumnjičenik se udaljio u nepoznatom smjeru.

Istog dana, u večernjim satima osumnjičenik je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, a protiv njega će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi.

Između 9. i 10. ožujka 2022. godine u Kotoribi, u Sajmišnoj ulici muškarac je provalio u teretni automobil, a potom u proizvodnu halu privatnog poduzeća odakle je ukrao razni profesionalni alat u vrijednosti od više desetaka tisuća kuna.

U poljskom predjelu u blizini Kotoribe zakopao je u zemlju dio ukradenih predmeta, koji su ubrzo oduzeti i vraćeni vlasniku.

www.sjever.hr
31.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.