Now Reading:
Vjetar u leđa poduzetništvu i obrtništvu: HAMAG BICRO od sada i u Koprivnici
Full Article 1 minutes read

Vjetar u leđa poduzetništvu i obrtništvu: HAMAG BICRO od sada i u Koprivnici

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvorila je trinaestu ispostavu u okviru druge faze projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a“ – BOND 2.

HAMAG BICRO će u Koprivnici poslovati na adresi Poduzetničkog inkubatora, a cilj je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim hrvatskim regijama te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec istaknuo je kako je Koprivnica grad poznat po velikim i važnim kompanijama, ali i brojnim malim i srednjim poduzećima što ga svrstava među gradove prijatelje poduzetništva.

-U prilog tome govore respektabilne brojke koje pokazuju da se u ovoj županiji itekako radi i stvara te da je poduzetnički duh sveprisutan. Vjerujemo stoga da će trinaesta naša ispostava koju otvaramo u Koprivnici u okviru projekta BOND, biti sretna trinaestica i da će iznjedriti mnogo novih poduzetnika i uspješnih poduzetničkih projekata – kazao je Vrbanec.

Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić koji je naglasio kako je ovo vjetar u leđa poduzetništvu i obrtništvu kojeg žele još jače razvijati.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
30.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.