Now Reading:
Veliko srce hrvatskih nogometaša: mali Ukrajinci bodrit će Vatrene s varaždinskih tribina
Full Article 2 minutes read

Veliko srce hrvatskih nogometaša: mali Ukrajinci bodrit će Vatrene s varaždinskih tribina

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija razveselila je male Ukrajince smještene u varaždinskom Hotelu Turist.

Naime, mladi Vatreni na varaždinskom će stadionu danas odigrati drugu kvalifikacijsku utakmicu protiv reprezentacije Finske, a pošto su još od prošlog ponedjeljka smješteni u Turistu, iskoristili su ovu priliku kako bi najmlađima izmamili osmijehe na lica.

Uoči utakmice, mladi nogometaši družili su se s djecom i majkama pristiglima iz Ukrajine i podijelili im dresove i nogometne lopte, a uz to, omogućili im i praćenje večerašnje utakmice s tribina.

-S obzirom da se dio hotela u kojem smo smješteni koristi i kao smještaj za izbjeglice, zaista nam je drago što smo imali priliku barem malo razveseliti djecu koja su ovdje smještena te što će nas sutra pratiti na utakmici protiv Finske. Čeka nas teška i zahtjevna utakmica – svi koji su gledali gostujuću utakmicu vidjeli su koliko je to bila čvrsta utakmica, a vjerujemo da će Finska i sutra biti ozbiljan protivnik. Naravno, nakon boda protiv Austrije, sutra idemo na pobjedu kako bismo na kraju ovog okupljanja bili na korak do Europskog prvenstva. Uvjeti u Varaždinu su zaista sjajni, uključujući, naravno, i novi hibridni travnjak – stvarno nam je drago što smo ovdje – rekao je dokapetan Hrvatske nogometne reprezentacije U21 Boško Šutalo.

Foto: FB Društvo Crvenog križa Varaždinske županije
www.sjever.hr / hns-cff.hr / FB Društvo Crvenog križa Varaždinske županije
29.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.