Now Reading:
Župan Kolar održao prijem za doajenku novinarstva Biserku Jakšić
Full Article 2 minutes read

Župan Kolar održao prijem za doajenku novinarstva Biserku Jakšić

U Uredu krapinsko – zagorskog župana Željka Kolara održan je prijem za doajenku zagorskog novinarstva Biserku Jakšić, a povodom njenog odlaska u mirovinu.

Tom je prilikom Biserka Jakšić naglasila je kako odlazak u mirovinu nikako ne može izbrisati novinara koji “čuči tu negdje” i kako će uvijek ostati novinarka.

-U svojoj profesionalnoj karijeri nastojala sam biti korektna i objektivna i prije svega publici na korektan način prenijeti ono što svi pratimo, ali uobličeno na razumljiv način. Nadam se da nisam javnost nikada iznevjerila i da sam svoj posao odradila uvijek najbolje kako sam mogla – izjavila je dugogodišnja novinarka Biserka Jakšić.

Pola svog profesionalnog života provela sam na Radiju Kaj i zapravo sam u tom mediju dobila priliku izraziti sve svoje potencijale na najbolji mogući način – zaključila je Jakšić.

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar istaknuo je kako je Biserka doajenka novinarstva koja nakon 40 godina rada u novinarstvu odlazi u zasluženu mirovinu.

– Biserka je pokazala kako u ovoj branši profesionalnošću, ozbiljnošću u poslu možeš postati brend. Početak moje političke karijere i skroz do današnjih dana moje političke kampanje, Biserka je uvijek bila tu negdje, a rijetko možete naći novinara, koji ni u jednom trenutku nije dao nikome do znanja da nekoga preferira – kazao je Kolar.

-Biserka je bila s nama u Brusellu u odboru regija gdje je izvještavala sa našeg projekta New light i mogu reći da smo uživali raditi s njom – rekao je župan dodavši kako je Biserka znala publici prenijeti pravu i istinitu informaciju.

Na kraju svog obraćanja, župan je Biserki zaželio da se odmori u mirovini i da nađe vremena za sve ono što prije nije stigla raditi.

www.sjever.hr
28.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.