Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Čista uživancija! Nedjelja će biti toplija od subote – evo kakva nas temperatura očekuje!
Full Article 2 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Čista uživancija! Nedjelja će biti toplija od subote – evo kakva nas temperatura očekuje!

Čekali smo proljeće doslovno „k’o ozebli sunce” i konačno ga i dočekali! Vrijeme nas ovih dana doista mazi, a nakon prekrasne subote očekuje nas još ljepša i toplija nedjelja, stoga izađite van, uživajte, iskoristite dan!

Gotovo smo sve rekli u uvodu, ali donosimo i konkretnije informacije o vremenskim prilikama, objavljene na internetskoj stranici DHMZ-a.
Najavljuju pretežno sunčano vrijeme, uglavnom u Dalmaciji s mjestimičnom malom i umjerenom naoblakom.

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu ujutro ponegdje burin, zatim umjereno jugo, osobito na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana, a uz obalu popodne jugozapadni i južni vjetar.

Najniža jutarnja temperatura od -1 do 4, u gorju -3 do 0, a na Jadranu između 6 i 11 °C. Najviša dnevna u većini područja od 18 do 23 °C.

Biometeorološka prognoza za nedjelju

Biometeorološke prilike će ostati povoljne. Iako će se dnevne temperature zraka vrlo malo u unutrašnjosti Hrvatske povisiti, a na obali sniziti, u odnosu na prethodni dan, ostat će povoljno za odmor i boravak u prirodi u cijeloj zemlji.
Uz sunčano vrijeme većina ljudi će biti dobrog raspoloženja, a kronični bolesnici će i dalje lakše podnositi svoje bolesti. Tek krajem dana bi povećanje naoblake s jugozapada i jačanje juga na južnom Jadranu moglo osjetljivijima donekle kvariti raspoloženje.

www.sjever.hr/DHMZ
27.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.