Now Reading:
Poznat datum omiljene veganske manifestacije – uskoro počinje 11. ZeVege sajam
Full Article 2 minutes read

Poznat datum omiljene veganske manifestacije – uskoro počinje 11. ZeVege sajam

11. po redu VegeSajam održat će se u subotu 11. lipnja 2022. od 8 do 20 sati na zagrebačkome Trgu bana Jelačića. Prijatelje životinja, organizatore ovog poznatog zanimljivog i edukativnog događanja, veseli činjenica da će ovogodišnji VegeSajam biti održan u subotu, zbog čega očekuju i brojne posjetitelje iz drugih gradova.

Ovom, tek prvom najavom, Prijatelji životinja žele svima zainteresiranima već sada datum 11. lipnja povezati sa 11. VegeSajmom na kojemu će cijeli dan moći uživati u raznovrsnoj ponudi i edukaciji o održivom načinu življenja i veganstvu. Organizacija je neprofitnog karaktera, a cilj VegeSajma je približiti sve prednosti veganske prehrane kroz degustacije, promotivne prodaje, ukusne proizvode i ostale proizvode brojnih izlagača uz pozitivnu atmosferu.

U tome će svima pomoći i edukativni panoi na kojima će moći pročitati o prednostima koje biljna prehrana ima na zdravlje pojedinca, okoliš, bioraznolikost, borbu protiv klimatskih promjena, smanjenje gladi u svijetu, a posjetitelji će čitajući tekstove na panoima moći saznati i koliko životinja se spašava odabirom biljnih namirnica i veganskim stilom života.


 Mnogi proizvodi koje će izlagači prezentirati nose prepoznatljivu V-oznaku koja svojim jamstvom da je riječ o u potpunosti biljnim proizvodima dodatno privlači potrošače, neovisno o načinu prehrane. Među takvim proizvodima naći će se zasigurno i novih burgera, kobasica, salama, namaza, sireva, mlijeka i raznih slastica zbog kojih ne stradavaju klima i okoliš, ljudi i njihovo zdravlje, ali također niti jedna životinja.
 
-Rezervirajte 11. lipnja za 11. VegeSajam, a mi ćemo se potruditi zazeleniti i zamirisati srce Zagreba toliko da će se dugo pričati o tome. Sve do ZeGeVege festivala – napominju Prijatelji životinja u svom prvom pozivu.

www.sjever.hr
24.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.