Now Reading:
Izabrani članovi Dječjeg gradskog vijeća Grada Krapine
Full Article 2 minutes read

Izabrani članovi Dječjeg gradskog vijeća Grada Krapine

U tjednu od 14. do 18. ožujka 2022. održani su izbori za predstavnike učenika škola u Dječjem gradskom vijeću Grada Krapine.

U Dječje gradsko vijeće izabrana su po dva predstavnika iz redova učenika V., VI. i VII. razreda koji su ostvarili najveći broj glasova. Članovi Vijeća izabrani su tajnim glasovanjem uz prisustvo razrednika ili člana razrednog vijeća (učitelji nadzornici) koji jamče pravilnost izbora.

Nakon prebrojavanja glasova, Izborna povjerenstva škola utvrdila su sljedeće rezultate: u OŠ Augusta Cesarca od ukupno 10 kandidata za predstavnike 5. razreda izabrani su Vita Dunaj i Marin Milenkov Kranjčević, od ukupno 12 kandidata za predstavnike 6. razreda izabrani su Marin Mlakar i Mateo Pastorčić, a od ukupno 8 kandidata, za predstavnike 7. razreda izabrani su Lara Pecigus i Borna Tretinjak.

U OŠ Ljudevita Gaja od ukupno 16 kandidata, za predstavnike 5. razreda izabrani su Teo Lojić i Patrik Halužan, zatim od ukupno 6 kandidata, za predstavnike 6. razreda izabrani su Luka Hršak i Luka Horvat te između 7 kandidata za predstavnike 7. razreda izabrani su Matej Frajman i Tamara Dunaj.

– Izabranim predstavnicima iskrene čestitke, a svim kandidatima velika pohvala i zahvala na sudjelovanju -poručili su iz Grada Krapine.

www.sjever.hr
24.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.