Now Reading:
ODBROJAVANJE POČINJE Slavljeničko novo ruho za 20. godišnjicu – jubilarno izdanje Tabor Film Festivala ima novi vizualni identitet – ulaznice već u prodaji
Full Article 2 minutes read

ODBROJAVANJE POČINJE Slavljeničko novo ruho za 20. godišnjicu – jubilarno izdanje Tabor Film Festivala ima novi vizualni identitet – ulaznice već u prodaji

Predstavljen je novi vizualni identitet Tabor Film Festivala, koji će se ove godine u svome jubilarnom izdanju održati od 7. do 10. srpnja.

Ove se godine navršava punih dvadeset godina otkako Zagorje zahvaljujući Tabor Film Festivalu na nekoliko ljetnih dana postaje filmska meka za sve ljubitelje kratkog metra, kao i glazbe i opuštenog druženja. Unatoč kriznim vremenima i brojnim izazovima kontinuitet održavanja Tabora nikada nije prekinut, a od prošle godine festivalsko vodstvo preuzeli su Marin Leo Janković i Sabrina Herak Smoković iz SABMARINE produkcije koji su na prethodnom izdanju najavili nove smjerove razvoja festivala. Svježe ideje i okrugla godišnjica stoga su i više nego dovoljan razlog da se naš najdugovječniji međunarodni festival kratkog filma odjene u redizajnirano, slavljeničko ruho.

Novi vizualni identitet potpisuje Verlauf, čija dizajnerska promišljanja odišu maštovitim i hrabrim rješenjima. Autor se u odabiru kolorita vodio zelenom bojom koja dominira zagorskim krajolikom, a tipografski tretman u kojem je svako slovo uže ili kraće od prethodnog suptilno nam sugerira da se radi o filmovima kratkog formata. Ponavljajući logotip inspiriran je pak nizanjem filmskih sličica, ali i ritmom muzike koja je relevantan dio festivala, te demonstrira fleksibilnost i prilagodljivost novog identiteta svim formatima i medijima s kojima se može susresti.

S proljetnim je zrakama zahuktavanje za jubilarni 20. Tabor Film Festival počelo, a ako se po vizualu dan poznaje, čeka nas jedno izuzetno filmsko i glazbeno druženje u Velikom Taboru! S novim webom Festivala počela je i prodaja ulaznica za ovogodišnje festivalsko druženje, a više informacija potražite na www.taborfilmfestival.com.

www.sjever.hr
21.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.