Now Reading:
U pritvoru maloljetnici koji su provalili u trgovinu i ozlijedili 55-godišnjaka
Full Article 1 minutes read

U pritvoru maloljetnici koji su provalili u trgovinu i ozlijedili 55-godišnjaka

U petak oko 19.40 sati u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu, dvojica maloljetnika u dobi od 16 i 17 godina, počinili su razbojničku krađu na štetu 55-godišnjaka, informacije su iz PU varaždinske.

Provalili su u trgovinu u Vrazovoj ulici, pri čemu ih je prolazeći pored trgovine, uočio oštećeni. On je ušao u trgovinu i zatvorio ulazna vrata u namjeri da ih zadrži do dolaska policije, no u kraćem naguravanju izudarali su ga alatom po glavi i pobjegli iz trgovine. Ubrzo su pronađeni po policijskim službenicima i dovedeni u Policijsku upravu varaždinsku na kriminalističko istraživanje, uz uporabu sredstava za vezivanje.

U Policijskoj su upravi pregledani po liječniku ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je utvrđeno da nisu zadobili ozljede uslijed uporabe sredstava za vezivanje. Medicinska je pomoć pružena i napadnutom 55-godišnjaku, a zadobio je natučenja po glavi.

U kontaktu s vlasnicom trgovine u koju je provaljeno, utvrđeno je da je iz trgovine otuđen iznos od 1000 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, u prisustvu dežurne socijalne radnice Centra za socijalnu skrb Varaždin, maloljetnici su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

www.sjever.hr
20.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.